Witajcie!
Zapraszamy do rejestracji na naszym forum Pomocny będzie dla Was Przewodnik dla nowych użytkowników. Bawcie się dobrze!
Napisany 02 grudnia 2013 - 04:50
Sam mogę się go zapytać jak bede chciał Pytałem się wczoraj Hannesa czy poznał na Cruise ludzików z Battalion i .... macie szczęście powiedział, że taki, że byliście bardzo mili
Skąd bierze, brał inspirację do grania.
Kiedy poznał Sabaton i czy ich wcześniej słuchał.
Jak i czy zaskoczyła go propozycja bycia perkusistą Sabatonu.
Pierwszy ulubiony metalowy band i czy pozostał on nim do dziś czy się to zmieniło.
Ulubione piwo, czy pił jakieś polskie piwo.
Ulubione jadło.
Hmm takie propozycje.
Napisany 03 grudnia 2013 - 12:06
czy zamierza miec wklad w komponowanie nowych utworow?
czy leworecznosc miala jakis wplyw na kariere?
Szwedzkie zuchy wyszły na piach
Kute w Walhalli młotem Thora po łbach
Wprost z Asgardu ich drakkar mknie
Nie wróci bo topi się!
- Swedish Pagans, tłumaczenie Błażeja.
Napisany 01 listopada 2014 - 08:50
Wywiad oczywiście już od dłuższego czasu wisi na stronie. Dla tych zbyt leniwych link: http://sabaton.pl/in...hannes-van-dahl
W sumie już trochę czasu minęło od kiedy Hannes pojawił się w sabatońskich szeregach. Co o nim myślicie? Jest lepszy od Mullbacka, Robbana albo Snowy'ego?
dla tych którzy nie mieli okazji jeszcze zobaczyć go na żywo drumcam 'En Livstid':
Napisany 01 listopada 2014 - 11:41
Trudno się nie zgodzić - Snowy jest geniuszem. Ale moim zdaniem trochę za bardzo kombinował na koncertach i czasami słabo to współbrzmiało z resztą instrumentów.
Robban grał dobrze ale to chyba nie był jego styl - dużo lepiej pasuje do Eclipse, Ammunition czy W.E.T.
A Hannes jest idealny - gra podobnie do Mullbacka, mocno, konkretnie, energicznie. Ale też czasami dodaje od siebie jakieś ciekawe przejścia, co nadaje mu oryginalności. No i był uczniem Snowy'ego.
Napisany 02 listopada 2014 - 06:53
A Hannes jest idealny
Nie tak głośno po Podłoga usłyszy
A w temacie - na graniu na garach znam się jak pantofelek na fizyce kwantowej, ale Snowy był bezapelacyjnie ich najlepszym perkusistą - doświadczenie, doświadczenie i jeszcze raz doświadczenie.
Ale tak ogólnie to nie ma co porównywać za bardzo, perkusja w Sabatonie to nie jakaś rocket science.
- Oh, you can't help that. We're all mad here.
Napisany 02 listopada 2014 - 11:21
Snowy grał genialnie, ale zgodzę się, że troszkę kombinował. Mnie to jarało, jako muzyka, ale faktycznie trochę kradł show. Perkusja stanowi tło - umówmy się. Jest podstawą, a Snowy wyciągał ją za bardzo na wierzch. Hannes gra bardzo klimatycznie, też kombinuje, ale optymalnie. Według mnie jest super
Napisany 18 września 2016 - 09:33
Floor jest w ciąży ^^
http://teamrock.com/...months-pregnant
Czyżby kolejna zmiana w Sabatonie, jak w przypadku Robbana? Zaczyna mnie martwić brak stabilności w składzie zespołu od czasu wydania Carolusa.
Także otagowane jednym lub więcej z tych słów kluczowych: hannes van dahl, perkusista, strona, wywiad
Muzyka →
Zespoły →
Robban BäckRozpoczęte przez Nina , 02 mar 2015 robban, back, ex-sabaton i 1 więcej... |
|
|
||
Sprawy organizacyjne →
Strona i forum →
Strona sabaton.plRozpoczęte przez Nina , 02 cze 2013 strona, materiały |
|
|
||
Rozwiązany
Sprawy organizacyjne →
Strona i forum →
Większa integracja forum i stronyRozpoczęte przez Sniegu , 21 maj 2013 strona, forum |
|
|
||
Sprawy organizacyjne →
Strona i forum →
Sprawy techniczne.Rozpoczęte przez Jimmy , 20 sty 2013 strona, forum |
|
|
0 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników