Witajcie!
Zapraszamy do rejestracji na naszym forum Pomocny będzie dla Was Przewodnik dla nowych użytkowników. Bawcie się dobrze!

Napisany 22 stycznia 2013 - 10:58
Ja mam inne pytanie. Da radę zmienić nazwy miesiąca? Kwestia troszkę estetyczna, ale razi jak się widzi '20 styczeń'.
Jakby się dało to ustawić, to byłoby świetnie! Na starym forum był ten sam problem...
Napisany 30 stycznia 2013 - 01:08
też jestem za wyłączeniem licznika postów. chyba, że chcecie przerobić forum na spamiarnię.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." (Nietzsche)
my name is freedom.
http://musaa.pl/
Napisany 31 stycznia 2013 - 09:58
dobra, pobyłam trochę na tym forum i już potrafię się określić czego mi brakuje.
*jak klikam w temat, to idzie od razu automatix do pierwszego nieprzeczytanego posta
[wieeem, że jest opcja, że wchodzę w temat i tam klikam, że idę do pierwszego nieczytanego, ale to jest jeden klik więcej.
nie, że się czepiam, ale gdy wchodzę na forum 5 razy dziennie i czytam za każdym razem 15 tematów, to trochę tych kliknięć już się robi.
po prostu - mała rzecz a cieszy. to by nam umiliło życie..]
*opcja ignorowania tematów!!! Błagaaaaaam!!!
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." (Nietzsche)
my name is freedom.
http://musaa.pl/
Także otagowane jednym lub więcej z tych słów kluczowych: strona, forum
Sabaton →
Ogólnie o Sabaton →
Hannes Van DahlRozpoczęte przez Nina , 02 gru 2013 ![]() |
|
![]()
|
||
International Panzer Battalion →
International Panzer Battalion →
Panzer Battalion forumRozpoczęte przez VeloX , 08 sie 2013 ![]() |
|
![]()
|
||
Sprawy organizacyjne →
Strona i forum →
Zmiany na forumRozpoczęte przez Stoow , 08 lip 2013 ![]() |
|
![]()
|
||
Sprawy organizacyjne →
Strona i forum →
Strona sabaton.plRozpoczęte przez Nina , 02 cze 2013 ![]() |
|
![]()
|
||
![]() Większa integracja forum i stronyRozpoczęte przez Sniegu , 21 maj 2013 ![]() |
|
![]()
|
0 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników