Wokal da się zniesć. Ale grają bardziej Sabatonowo niż... Sabaton. Teraz pytanie. Dobrze to, czy źle?
Witajcie!
Zapraszamy do rejestracji na naszym forum Pomocny będzie dla Was Przewodnik dla nowych użytkowników. Bawcie się dobrze!

Napisany 20 kwietnia 2013 - 10:21
Wokal da się zniesć. Ale grają bardziej Sabatonowo niż... Sabaton. Teraz pytanie. Dobrze to, czy źle?
Może zacznijmy od tego, że Sabaton w obecnym składzie jeszcze nic nie nagrał, więc nie ma co sie narazie nad tym zastanawiać, że brzmią podobnie, bo to było do przewidzenia.
Napisany 21 kwietnia 2013 - 02:46
Mi się Civil War bardzo podoba, urzekł mnie kawałek Forevermore, jeden z najlepszych
Mi się też podobają, nawet bardzo, Forevermore nie słyszałam ale utwór Rome is falling zawładną mym sercem
nieee, mnie wokal odrzuca w tym zespole
A mnie właśnie przeciwnie, bardzo mi pasuje do całości, ogólnie podoba mi się
Napisany 11 maja 2013 - 09:42
Na początku byłem niezmiernie ciekaw co oni wymyślą, teraz przesłuchuję kilka kawałków, w sumie intrumentalnie jest fajnie a wokal oceniam jako przeciętny, w sumie pasuje, no ale dupy nie urywa, choć obawiam się , że jakby to było choć ciut łagodniejsze to już bym to olał..... Nie przesłuchałem jeszcze wszystkiego, więc może znajdę jakiś kawałek dla siebie
Napisany 16 maja 2013 - 05:10
JB!
Napisany 16 maja 2013 - 05:43
http://www.metalunde...fm?newsid=91900
Pioszenka o Polszcze. Przypadek? Nie sądzę
Z jednej strony fajnie, ale z drugiej... czy to nie jest sposób na szybkie zaskarbienie sobie podatnej polskiej publiki?
Meow so serious? | Nightwish.pl - polski serwis Nightwish | Adrian Olebinski Art
Napisany 16 maja 2013 - 05:48
Po pierwsze Hellrider, po drugie wokal jakoś odpycha, a po trzecie mam wrażenie, że to dość brzydki zabieg skorzystania z popularności Sabatonów i zgarnięcie grona fanów w stylu 40:1. Na zerżniętych patentach Sabatona. Jakoś do mnie to nie przemawia, ale jestem ciekaw koncertu w Polszy.
Napisany 16 maja 2013 - 05:53
Dokładnie, też to odebrałam jako takie zyskiwanie popularności na patentach Sabatonu. Ale jakoś specjalnie mnie to nie obeszło, niech sobie śpiewają o czym chcą. Nie wywołało to u mnie takiej ekstazy jak Sabaton gdy pierwszy raz usłyszałam piosenkę o Polsce.
Napisany 16 maja 2013 - 06:16
o ile parę poprzednich utworków było całkiem fajnych, to ten mi się w ogóle nie podoba :/ nawet nie chciało mi się wsłuchiwać w tekst.
Szwedzkie zuchy wyszły na piach
Kute w Walhalli młotem Thora po łbach
Wprost z Asgardu ich drakkar mknie
Nie wróci bo topi się!
- Swedish Pagans, tłumaczenie Błażeja.
Napisany 16 maja 2013 - 07:09
Trollu, ja przeciwnie. Rozumiem to przez to, że chłopaki są byłymi członkami Sabatonu. To jest sprawdzony patent, wiedzą, że to działa bo byli naocznymi świadkami tego fenomenu. Ilu z Was użyło WD40 dlatego, że działało mimo, że nikt nie wie czemu(nie podają składu)?
Istnieje inna opcja, że po prostu lubią Polskę(sądzę, że PPB mogło mieć tutaj swój znaczny udział) i uważają, że są tutej tematy nadające się na utwory
Także otagowane jednym lub więcej z tych słów kluczowych: ex-sabaton
Muzyka →
Zespoły →
Robban BäckRozpoczęte przez Nina , 02 mar 2015 ![]() |
|
![]()
|
0 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników