Zespół właśnie ogłosił, że zagrają na MORze z orkiestrą symfoniczną. Może być ciekawie
Zapraszamy do rejestracji na naszym forum Pomocny będzie dla Was Przewodnik dla nowych użytkowników. Bawcie się dobrze!
Napisany 20 stycznia 2017 - 07:36
Tak Michał, bileciki można zamówić na ich stronie, do nas już przyszły! W zeszłym roku festiwal się wyprzedał, więc jeśli nie chcesz ryzykować wysokich cen od koników przed wejściem, warto zamówić.
Bilety można dostać tutaj i obecnie kosztują 60 €, czyli 260 zł. Cena rośnie z czasem!
Dla mnie i Espena ten festiwal to już tradycja, tam zdecydowaliśmy się być parą i tam właśnie w tym roku będziemy obchodzić nasze 5-lecie.
Będziemy standardowo nocować w namiotach na tartaku, czyli Drevnoskladzie. To najlepszy płatny camping w okolicy i szczerze polecamy mimo opłaty. Jest chroniony, ma pełen sanitariat, wi-fi, miejsca do podładowania się i całodobowy drewniany bar, w którym można najeść się gulaszem w środku nocy. Nie mieliśmy tam nigdy żadnych incydentów, jest bezpiecznie i zawsze robi się tam jakaś mniejsza czy większa Batalionowa wioska. Drevnosklad jest położony w najwygodniejszej możliwej lokalizacji: tuż obok stacji kolejowej, barów i budek z jedzeniem, i głównego wejścia na festiwal.
Co do symfonicznego Sabatonu na MoR, tu mały przedsmak:
Napisany 20 stycznia 2017 - 11:54
Będziemy standardowo nocować w namiotach na tartaku, czyli Drevnoskladzie. To najlepszy płatny camping w okolicy i szczerze polecamy mimo opłaty. Jest chroniony, ma pełen sanitariat, wi-fi, miejsca do podładowania się i całodobowy drewniany bar, w którym można najeść się gulaszem w środku nocy. Nie mieliśmy tam nigdy żadnych incydentów, jest bezpiecznie i zawsze robi się tam jakaś mniejsza czy większa Batalionowa wioska. Drevnosklad jest położony w najwygodniejszej możliwej lokalizacji: tuż obok stacji kolejowej, barów i budek z jedzeniem, i głównego wejścia na festiwal.
Jak byłem na MoRze 3 lata temu to też tam byłem, bardzo fajna miejscówka.
Polecam - Dariusz Śnieg
Napisany 10 kwietnia 2017 - 01:10
Zapomniałam, że temat już jest i założyłam nowy Ale się zreflektowałam i jednak napiszę tutaj.
Ogłosili już sporą część line upu. Pojawią się tam między innymi Running Wild, Edguy, Stratovarius, Saxon, Pain, Moonspel, Equilibrium, a dla miłośników damskich wokali Delain, Anneke i Epica. Pełen zestaw można obejrzeć na stronie: https://www.mastersofrock.cz/kapely
Nasi południowi sąsiedzi dopytują się ile ludzi z PPB będzie, bo się chcą spotkać jakoś na piwo, dwa, ewentualnie siedem. Spora grupa się chyba uzbiera? Bo tam głównie chyba Węgrzy, Czesi i Słowacy chcieliby się spotkać
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników