Biorąc pod uwagę różnicę w poziomie skomunikowania między Czadem, a Wrocławiem - ludzie wręcz się rzucą na bilety. A pojemność będzie pewnie coś koło tej w Grudziądzu, jak mniemam.
Witajcie!
Zapraszamy do rejestracji na naszym forum Pomocny będzie dla Was Przewodnik dla nowych użytkowników. Bawcie się dobrze!

wROCK for Freedom 2016 - 29 sierpnia, Wrocław
Napisany 25 lutego 2016 - 11:26
Napisany 25 lutego 2016 - 04:25
miejsca siedzące są przy scenie, a stojące dalej, czy jak? Nigdy nie byłam na koncercie, więc nie wiem xd
Normalnie na koncertach w hali zawsze są stojące a później siedzące , ale jak to będzie wyglądać w zajezdni i czy w ogóle będą siedzące to nie mam pojęcia.
Napisany 26 lutego 2016 - 10:28
"Kolejna już wizyta szwedzkiej kapeli w Polsce poświęcona będzie promocji znakomitego krążka "Heroes". Znalazła się na nim kolejna w dorobku Sabatona piosenka dotycząca historii Polski, poświęcona rotmistrzowi Witoldowi Pileckiemu "Inmate 4859".
Z pewnością zabrzmi podczas koncertu, obok innych znakomitych kawałków tej znamienitej heavymetalowej załogi."
Ciekawe czy coś wiedzą, czy po prostu tak napisali, żeby dobrze wyglądało i żeby ludzie przyszli.
0 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników