Projekt zacny, ale ja dobrowolnie nie założę czapki, poszukam sobie spinek/opaski z kaczką
Witajcie!
Zapraszamy do rejestracji na naszym forum Pomocny będzie dla Was Przewodnik dla nowych użytkowników. Bawcie się dobrze!
Sabaton, Alestorm, Bloodbound, UK 2016
Napisany 22 marca 2016 - 11:36
No i w końcu nie pojechałam ((
Akurat przez pierwsze trzy miesiące poziom moich finansów było wyjątkowo niski.
A najgorsze, że już byłam nastawiona na koncert w Londynie i miałam już nawet kupiony (bo za grosze w promocji, trzeba było szybko działać) bilet lotniczy... ale kiedy wreszcie dostałam kasę i chciałam kupić bilet - okazało się, że są już tylko bilety na balkonie ... Czekając na odzew ze strony znajomego mieszkającego w Londynie o tym gdzie można ewentualnie spróbować szukać jeszcze biletów (żeby przy łucie szczęścia znaleźć te "właściwe"), dowiedziałam się o koncercie Briana Wilsona w Londynie, gdzie bilety trzeba było kupić NATYCHMIAST.. Artysta jest z pokolenia, którego przedstawiciele odchodzą z tego świata teraz jeden za drugim, w coraz szybszym tempie, więc to może być ostatnia szansa moja na zobaczenie go na żywo... I na żywo będzie grana cała kultowa płyta Pet Sounds... W pięćdziesięciolecie jej wydania... więc wyjątkowa okazja... Z bólem serca (naprawdę - aż zagryzałam zęby oglądając kolejne posty Sabatonu w związku z UK trasą), ale stwierdziłam, że kupuję tamten bilet (miałam kasę tylko na jeden)... Nie wyrzucajcie mnie tylko z Waszej społeczności za to zwierzenie
Czyli dopiero Sabaton Open Air w sierpniu. Szkoda... nie znoszę musieć wybierać.
Wielkie dzięki za filmik z wyprawy!!!! Rewelacyjna ekipa!!!! Strasznie chciałabym Was poznać.
Napisany 24 marca 2016 - 05:08
0 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników