Na poprzednim forum Dees pisała o plakatach, więc myślę, że kontynuacja tego tematu byłaby dobrym pomysłem. Pisałem w sumie PW do Dees o plakaty, ale nie odpisała . Jak coś, to pisze się na obklejenie Krakowa i Suchej Beskidzkiej
Witajcie!
Zapraszamy do rejestracji na naszym forum Pomocny będzie dla Was Przewodnik dla nowych użytkowników. Bawcie się dobrze!
Street Team - plakaty
Napisany 23 stycznia 2013 - 10:38
Pisałem w sumie PW do Dees o plakaty, ale nie odpisała
My naprawdę wbrew powszechnemu mniemaniu coś robimy. Rozumiem, że każdy by chciał plakaty, ale wystarczy się zgłosić jak podamy na forum, że już je mamy. A mieć powinniśmy w tym tygodniu. Proszę, nie zasypujcie nas milionem tych samych rzeczy na GG/PW, będzie coś wiadomo to będzie tutaj.
Napisany 23 stycznia 2013 - 11:21
Stoow, ale ja nic nie sugeruje i nie mówie, że nic nie robicie, jak dużo robicie aktualnie, po prostu napisałem, że nie odpisała, a głównym powodem była pewnie zmiana silnika forum, chciałem napisać nie zdąrzyła. Po prostu źle słowa dobrałem, a napisałem tylko raz, a temat mi się wydaje, ze jak był to powinien dalej być .
Napisany 24 stycznia 2013 - 11:05
Przepraszam, sporej liczbie ludzi nie odpisałam
Plakatów nie dostaniemy na tyle, żeby wszystkim chętnym starczyło Musimy to rozkminić, przede wszystkim gdzie najlepiej marketingowo je porozklejać. Także stay tuned, folks
Napisany 24 stycznia 2013 - 03:50
Czy mamy jeszcze jakichś chętnych do plakatów? Łódź i okolice, Dolny Śląsk, Świętokrzyskie, szeroko pojęte "nad morzem" ?
Napisany 24 stycznia 2013 - 08:30
Jeśli do tego czasu nam jakieś zostaną, to dostaniesz Nigdy nie jest za późno na promocję, a nuż ktoś kupi na ostatnią chwilę
1 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników