.
Witajcie!
Zapraszamy do rejestracji na naszym forum Pomocny będzie dla Was Przewodnik dla nowych użytkowników. Bawcie się dobrze!

1.03.2013 - Wrocław - Hala Orbita
Napisany 01 marca 2013 - 11:27
tyle fajnych utworków jest, a Gallipoli i Attero zawsze muszą wcisnąć...
no ale... En Livstid i Krig!
Szwedzkie zuchy wyszły na piach
Kute w Walhalli młotem Thora po łbach
Wprost z Asgardu ich drakkar mknie
Nie wróci bo topi się!
- Swedish Pagans, tłumaczenie Błażeja.
Napisany 02 marca 2013 - 02:44
Telefon marki Sony Ericson Xperia X8 zagubił się prawdopodobnie podczas pogo na Wisdomie. Czy ktoś może znalazł? Po włączeniu (o ile jeszcze działa...) ukazuje się tapeta z kielichem husyckim, na tylnym panelu delikatnie wygrawerowany pentagram (o ile tylny panel jeszcze istnieje...). Szczęśliwego znalazcę prosiłbym o kontakt na pw.
(Nie wiem, czy dobry temat, ale nie znalazłem nic innego, co by się nadało...)
Ego sum, qui sum.
Napisany 02 marca 2013 - 03:44
Więc moim skromnym zdaniem, Wisdom wypadł strasznie, mimo, że naprawdę uwielbiam power metal, Ci goście zrobili jakąś sieczkę :/ Eluveitie, eh brak wokalistki wyszedł bardzo na niekorzyść, no i ktoś mi zerwał na tym koncercie opaskę woodstockową, Sabaton.... bardzo fajnie, jak zawsze fajna relacja z publiką, Karolinens born mogło być zagrane, ale kosztem lifetime of war, zdecydowanie głośniej darłem gardło o te drugie.... reszte setlisty również świetna, i niemal o taką błagałem, było swedish pagans, było got mit uns, był carolus rex, hammer has fallen no i En Livstig i Krig, do maksymalnego szcześcia mnie osobiście zabrakło chyba white death to chyba tyle co do mojej opinii
0 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników