4 marca ukaże się nowe wydawnictwo Sabaton z występami na żywo z trasy Heroes on Tour
Więcej: http://www.sabaton.n...ray-cd-release/
Zapraszamy do rejestracji na naszym forum Pomocny będzie dla Was Przewodnik dla nowych użytkowników. Bawcie się dobrze!
Napisany 09 grudnia 2015 - 01:45
4 marca ukaże się nowe wydawnictwo Sabaton z występami na żywo z trasy Heroes on Tour
Więcej: http://www.sabaton.n...ray-cd-release/
Napisany 09 grudnia 2015 - 02:14
Wowowoow, super!
Najbardziej mi się podoba fragment w spisie utworów:
BONUS MATERIAL
– Noch ein Bier
– SABATON With Bohemian Symphony Orchestra Prague
01. The Art Of War
02. The Final Solution
No i projekt okładki jest niczego sobie. Na pewno ładnie to DVD będzie wyglądało na półce!
Napisany 08 stycznia 2016 - 08:59
Napisany 17 stycznia 2016 - 07:45
Panie, jak one pięknie falowały na wietrze. Stało się w miejscu i były różnice w brzmieniu w zależności od podmuchu
To nie one falowały, tylko to wiatr. Grono samo w sobie nie ma prawa ani drgnąć. A jeżeli całe latało na wszystkie strony- to technicy dali ciała.
Treck, na małej scenie chyba było 12 paczek w gronie, ale to były mniejsze paczki. Tutaj jest duża, scena, więc i dużo paczek
Napisany 17 stycznia 2016 - 07:51
To nie one falowały, tylko to wiatr. Grono samo w sobie nie ma prawa ani drgnąć. A jeżeli całe latało na wszystkie strony- to technicy dali ciała.
Treck, na małej scenie chyba było 12 paczek w gronie, ale to były mniejsze paczki. Tutaj jest duża, scena, więc i dużo paczek
One wisiały na linach/łańcuchach, też się ruszały. Wiatr to druga kwestia.
Oraz nie tylko tutaj jest nagłośnienie, nieco dalej też są wysepki
To zdjęcie chyba robi robotę jeżeli chodzi o to, co chciałem przekazać
Napisany 17 stycznia 2016 - 07:59
No tak, aczkolwiek grono samo w sobie nie może się bujać w żadną stronę (paczki grają na pewną "szerokość" i wówczas nie wszędzie byłoby takie samo pokrycie dźwiękiem). Jeśli się buja, to bardzo źle. Wiem, bo sam wielokrotnie wchodziłem na Layera (tą wieżę z gronem) i linkami łapałem grono, żeby je wykątować i żeby się nie bujało).
A te grona na "wysepkach" to tak zwane "Linie opóźniające"
P.S. Jak kogoś interesuje, to mogę założyć temat odnośnie "dlaczego to ma być tak i czemu dzięki tego zespół lepiej słychać"
Sabaton →
Media →
Sabaton @Wacken 2019Rozpoczęte przez Nina , 01 sie 2019 wacken, sabaton, streaming, live i 1 więcej... |
|
|
||
Sabaton →
W trasie →
Heroes 2015 Tour →
Jak dojechać na koncertyRozpoczęte przez Frodli , 07 lis 2014 poznań, warszawa, wrocław, kraków i 3 więcej... |
|
|
||
Sabaton →
W trasie →
Heroes 2015 Tour →
Heroes Tour 2015 - ogólnieRozpoczęte przez k4jz3r , 03 wrz 2014 koncerty, gig, heroes, sabaton i 1 więcej... |
|
|
||
Sabaton →
W trasie →
Heroes 2015 Tour →
24.01.2015 Wrocław, Hala "Orbita"Rozpoczęte przez k4jz3r , 03 wrz 2014 breslau, orbita, koncert, heroes |
|
|
||
Sabaton →
W trasie →
Heroes 2015 Tour →
23.01.2015 Warszawa, TorwarRozpoczęte przez k4jz3r , 03 wrz 2014 warsaw, koncert, heroes |
|
|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników