Dokładnie tak.
Edit :
Występ Myhra, na szczęście wersja ocenzurowana
https://youtu.be/E9s_zrJCQsQ
Oj żenada :/
A jak wyglądała frekwencja naszych znajomych z zagramanicy? Szwedzi, Finowie, Bułgarzy byli?
Zapraszamy do rejestracji na naszym forum Pomocny będzie dla Was Przewodnik dla nowych użytkowników. Bawcie się dobrze!
Napisany 30 lipca 2015 - 07:13
Dokładnie tak.
Edit :
Występ Myhra, na szczęście wersja ocenzurowana
https://youtu.be/E9s_zrJCQsQ
Oj żenada :/
A jak wyglądała frekwencja naszych znajomych z zagramanicy? Szwedzi, Finowie, Bułgarzy byli?
Napisany 30 lipca 2015 - 08:11
Nie widziałam, na sąsiedniej grządce stała dwójka Amerykanów i Anglik.
W tłumie było sporo Polaków mieszkających w Niemczech, ich miny jak mówiliśmy, że my przyjechaliśmy specjalnie z Polski - bezcenne
Co do organizacji : tak tragicznie zorganizowanego wejścia jeszcze nie widziałam - sprzedali 6 tysięcy biletów i ustawili 4 bramki :/, fotka poniżej
https://www.facebook...?type=1
Napisany 31 lipca 2015 - 10:15
Ja widziałam dużą francuska flagę z napisem Sabaton i robili sobie po koncercie zdjęcie pod sceną Było ich rzeczywiście sporo. Nawet pomyślałam, że My się nie ogarnęliśmy i nie zrobiliśmy fotki jak zwykle I był oczywiście Toni z kolegą z funklubu Powerwolfa
Napisany 31 lipca 2015 - 11:23
Ja widziałam dużą francuska flagę z napisem Sabaton i robili sobie po koncercie zdjęcie pod sceną Było ich rzeczywiście sporo. Nawet pomyślałam, że My się nie ogarnęliśmy i nie zrobiliśmy fotki jak zwykle I był oczywiście Toni z kolegą z funklubu Powerwolfa
Może to i lepiej że odpuściliśmy fotkę, pewnie byśmy nie zdążyli na ten ostatni autobus.
Napisany 20 sierpnia 2015 - 06:34
Przed koncertem razem z jermańskim FC wybierali "swoje" piwo - w okolicach Dortmundu jest sporo browarów z fajnymi piwami, większe od naszych rzemieślniczych, coś jak nasz Miłosław.
Skoro już na połowę sierpnia mieli je gotowe to mi to wygląda na poważną sprawę, pewnie na jesieni pojawi się w sklepach
Napisany 21 sierpnia 2015 - 11:20
Ciekawa sprawa. Tylko, że ta IPA, którą zapakowali do butelek na festiwal na pewno nie jest z "fajnego browaru". No i projekt etykiety pozostawia wiele do życzenia. Liczę na to, że wymyślą coś ambitniejszego.
Btw, ciekawe czy w przyszłym roku też zrobią NEB fest w Niemczech. Ciekawie by było, jakby co roku był w innym kraju.
Napisany 22 sierpnia 2015 - 01:47
IPA, mówisz, bez fajerwerków - szkoda trochę, ale to w końcu Szwedzi, im u nas smakuje nawet Żywiec/Lech/Warka itp.
Co do przyszłorocznego NEB to zobaczymy, przy tej konkurencji na rynku festiwalowym powinni się postarać o fajny line up.
Napisany 22 sierpnia 2015 - 07:28
Napisany 22 sierpnia 2015 - 11:22
Właśnie o tym myślałam, Pacy! W Pepikowie na pewno też by się z takiego festu ucieszyli. Francja chyba niespecjalnie cokolwiek krzyczy... no ale jest kilka państw którym by taki fest przypadł do gustu.
Nasza biedna flaga zmokła
Dzięki, że podałeś dokłądny czas w którym się pojawiacie, bo nie wytrzymałabym trzech sekund słuchania tego głosu z filmiku
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników