Wiem, że kilka dni wcześniej będzie trasa po Polsce, ale coś strasznie mnie intryguje koncert w Budapeszcie. W szczególności że z Krakowa to niecałe 400 km, 6 godzin jazdy w lecie - zimą pewnie godzinę dłużej. Byłem w sierpniu w Budapeszcie znalazłem bardzo przyzwoity nocleg blisko centrum za 55 zł (pi razy drzwi). Byłby ktoś chętny na taki wypad no ewentualnie Bratysława podobna odległość.
Witajcie!
Zapraszamy do rejestracji na naszym forum Pomocny będzie dla Was Przewodnik dla nowych użytkowników. Bawcie się dobrze!
25.01.2015 - Budapeszt
Napisany 01 września 2014 - 05:12
Jakby co, to ja jestem chętna i wnoszę bonus w postaci znajomości węgierskiego Mogę wesprzeć też w planowaniu logistycznym.
Tylko dzień wcześniej będę na koncercie we Wro, więc trzeba by mnie raczej stamtąd zgarnąć.
A, w tym roku w styczniu jak było 10 lecie Dalriady to w hostelu za ok. 30 zeta za noc/osoba spaliśmy w pokoju 3 os., ale to się ogarnie jak przyjdzie czas.
Napisany 09 września 2014 - 06:25
Dla mnie najlepszą opcją by było, żeby się zabrać z kimś, kto będzie też na koncercie we Wro - po koncercie można spokojnie przekimać się u mnie. Google maps określa trasę Oleśnica-Bp autostradami na ~7 h, no to liczmy 8-9 - 640 km. Autostradami, czyli trzeba by było doliczyć winietki, wg informacji na stronie PZM, ta przyjemność na Czechy, Słowację i Węgry by kosztowała ~180 zł. Bez płatnych autostrad jest 560 km, ale 8,5 h w guglu.
Ale byłaby też opcja, żeby z rana wsadzić 4 litery w Polskiego Busa i dokulać się do Krakowa, gdyby nikt absolutnie nie chciał jechać z Wrocławia (Oleśnicy).
0 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników