Ciąg dalszy. Może ktoś napisać dokładnie na czym staneliśmy?
Witajcie!
Zapraszamy do rejestracji na naszym forum Pomocny będzie dla Was Przewodnik dla nowych użytkowników. Bawcie się dobrze!

Prezent dla zespołu na trasie Swedish Empire Tour
Napisany 20 stycznia 2013 - 10:44
1. Rogatywki dla tych co jeszcze nie mają
2. Wszyscy co mogą wysyłają do Niny zdjęcia do kolażu, który wydrukujemy ładnie i damy w formie plakatu. Bazą będzie zdjęcie grupowe z maja.
Napisany 20 stycznia 2013 - 11:21
Format całego kolażu dostosujemy do ilości przysłanych zdjęć - oczywiście im więcej, tym lepiej Wyjściowo planujemy A1. Zobaczymy jak wyjdzie.
Zdjęcia wysyłajcie jak największe, bo łatwiej jest wtedy zmniejszyć bez uszczerbku na jakości. Rozszerzenie .png albo .jpg.
Jeśli wiecie, że nie będziecie mogli podpisać tego na żadnym z koncertów to wysyłajcie od razu podpisane, tylko nie komputerowo - zeskanujcie swój podpis i wklejcie, albo coś
I zdjęcia mogą też być stare, grupowe - wszyystko! Tylko nie ze starymi członkami, bo to by było trochę nietaktowne chyba
Ogłaszam deadline: 10.02.2013
Adres mailowy na który wysyłamy zdjęcia: nina@sabaton.pl
Z tamtego tematu
Napisany 21 stycznia 2013 - 12:00
i: 'Myślę, że ciekawe byłyby też zdjęcia pokazujące w jakiś sposób nasze zainteresowania. Widzieliby wtedy jak różni ludzie jednoczą się słuchając ich muzyki'
A z tym zdjęciem marcowym to zobaczymy, bo jeszcze jest opcja, żeby logo dać w centrum.
I jeszcze jest pomysł na ucharakteryzowanie tuby: coś takiego?
P.S. Pierwsze zdjęcie już dostałam ^^
Napisany 23 stycznia 2013 - 12:21
Jedno takie tylko Twoje, a jeśli masz jakieś grupowe batalionowe, to dodatkowo też wyślij - pewnie wybierzemy kilka
Waga - w granicach zdrowego rozsądku. No i żeby nie było za małe, bo się nie będzie dało dobrze powiększyć.
I przypominam:
deadline: 10.02.2013
Napisany 23 stycznia 2013 - 05:35
i: 'Myślę, że ciekawe byłyby też zdjęcia pokazujące w jakiś sposób nasze zainteresowania. Widzieliby wtedy jak różni ludzie jednoczą się słuchając ich muzyki'
Znaczy się na przykład na rowerze z Sabatonową chorągiewką?
Jedno takie tylko Twoje, a jeśli masz jakieś grupowe batalionowe, to dodatkowo też wyślij
Ktoś wysyłał już Gdańsk 2008?
0 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników