Ciąg dalszy. Dalej czekamy na deklaracje chętnych na festiwal.
Witajcie!
Zapraszamy do rejestracji na naszym forum Pomocny będzie dla Was Przewodnik dla nowych użytkowników. Bawcie się dobrze!

Rockstad: Falun 2013
Napisany 20 stycznia 2013 - 10:38
Przypomnę, że do tej pory
1.Rogal
2.Vivaance
3.Krysto4.Stoow
5.Ki Adi (wolontariat)
6.Narrin (wolontariat)
7.Mati (wolontariat)
+
8. Agu_Sk
9. Placek
jak już pisałem to ja moge 5 osób z sobą zabrać jak mi wszystko wypali jak planuje i nie chodzi tutaj o kasę jak by co ( ale myslę że na dzień dzisiejszy na 95% na tak )
Napisany 21 stycznia 2013 - 12:26
To może teraz o kosztach: bilet + kamping na dzień dzisiejszy to ok. 415 zł, prom w obie strony ok. 350 zł, do tego dochodzi transport na terenie Szwecji i jakieś jedzenie. Myślę, że w wersji dla "biednych" 1000 zł wystarczy. Więc dla tych, którzy uzależniają wyjazd od pieniędzy: chyba pół roku na zdobycie takiej sumy to wystarczająco dużo czasu...
Napisany 21 stycznia 2013 - 12:38
To może teraz o kosztach: bilet + kamping na dzień dzisiejszy to ok. 415 zł, prom w obie strony ok. 350 zł, do tego dochodzi transport na terenie Szwecji i jakieś jedzenie. Myślę, że w wersji dla "biednych" 1000 zł wystarczy. Więc dla tych, którzy uzależniają wyjazd od pieniędzy: chyba pół roku na zdobycie takiej sumy to wystarczająco dużo czasu...
Transport na terenie Szwecji jest bardzo drogi jak na nasze standardy, to samo można powiedzieć o cenach spożywki. Więc 1000zł może być naprawdę mało. W każdym razie wolontariusze dostają posiłki na terenie festiwalu.
Napisany 21 stycznia 2013 - 12:40
Niewymagające żarło można zabrać ze sobą, woda na terenie festiwalu jest zapewniona, więc można jakoś ujechać na upartego. Możemy wziąc pod uwagę dwie grupy, wolontariuszy i niewolontariuszy, którzy by się zabrali razem. Wtedy koszty dla obu grup się minimalizują. A i w ekstremalności można się żarłem podzielić.
Napisany 21 stycznia 2013 - 11:11
Obawiam się, że jednak angielski to priorytet, żeby zawsze jak najszybciej reagować na zadania. Na pomoc w tłumaczeniu może nie być czasu, zwłaszcza że wolontariusze mogą być przydzieleni do zupełnie różnych zadań.
0 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników