Pamelus, mega!!! Czy dogadałeś z Niną kupienie kolejnej kabiny? Bilety są PRAWIE WYPRZEDANE. W każdej chwili mogą ogłosić koniec sprzedaży.
Witajcie!
Zapraszamy do rejestracji na naszym forum Pomocny będzie dla Was Przewodnik dla nowych użytkowników. Bawcie się dobrze!
Sabaton Cruise 2013 - 28,29 listopada
Napisany 29 sierpnia 2013 - 08:56
Ok. 20 pojawiła się informacja na FB że rejs już wyprzedany
Nina my lecimy Wizzairem w czwartek, powrót w sobotę, bilety mamy już kupione - w tej chwili są po 79 i 99 zł lub 34 i 54 w wersji WIZZ Discount Club.
Napisany 29 sierpnia 2013 - 09:44
Drożej, te powrotne jeszcze w niedzielę były po 79/34 zł - nie wiem w jakim tempie będą drożeć ale najlepiej kupić jaj najszybciej w opcji zniżkowej - osoba robiąca rezerwację musi tylko kliknąć że chce skorzystać z WizzDC - nawet przy 2 osobach wyjdzie Wam taniej o 50 zł, ofkors im więcej tym korzystniej.
Napisany 30 sierpnia 2013 - 10:17
Ech... Ale Wam zazdroszczę Falun i tego rejsu, ale mam teraz takie zamieszanie, że niczego się nie da planować, a do tego pustki w portfelu... No, ale mam nadzieję, że mi się uda wszystko do przyszłego roku wyprostować i wtedy trochę pohulać po świecie :]
Napisany 30 sierpnia 2013 - 09:30
Polecam lecieć Ryanairem z Warszawy do Skavsty, bilety są zazwyczaj śmiesznie tanie
Ryanair zamierza podobno wrócić od września do Modlina, imo na razie lepiej trzymać się od nich z daleka i obserwować
Napisany 24 września 2013 - 10:16
No to mamy świetny komplecik ^^ Nie mogę się doczekać!!
0 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników