Nigdy nie trafiłem na podróbkę w Takcie
Witajcie!
Zapraszamy do rejestracji na naszym forum Pomocny będzie dla Was Przewodnik dla nowych użytkowników. Bawcie się dobrze!

Napisany 24 sierpnia 2013 - 09:02
Dziś kupiłem jedną Saba-szywkę w hetmie ale chyba ostatnią, na grodzkiej też jest jedna ale za to inna. Obie z coat of arms.
Po mojemu to najlepiej szukać koszulek/bluz w sieci i dopiero iść do sklepu. Popatrzeć na metkę a takto to zdajemy się na oko i rękę. Nadruk ma być w odpowiednich kolorach i gładki, na bluzach bywa gruby ale na koszulkach gładki.
Na grodzkiej można się załapać na darmowy plakat (będą pod koniec miesiąca, jeden na głowę) i zniżkę itp. Ja dostałem za friko od gościa naszywkę coat of arms.
Napisany 24 sierpnia 2013 - 09:21
nie wiem kiedy szukałaś, jak ja byłam w hetmańskim to naszywki jeszcze były-piraty. na RMS są, tyle że tam np za bluzę z cartona zapłacisz dychę drożej plus przesyłka od 12zł, już prościej poprosić kogoś z krk lub Poznania jakby byli chętni:)
W hetmańskim szukałam wczoraj, zaraz po zakupie płyty w Empiku .
Na grodzkiej można się załapać na darmowy plakat (będą pod koniec miesiąca, jeden na głowę) i zniżkę itp. Ja dostałem za friko od gościa naszywkę coat of arms.
Z tym plakatem to mnie zaintrygowałeś, jakieś wymagania trzeba spełnić?
Dobra, to teraz mam obraz, gdzie kupować. Dzięki jeszcze raz!
"History's written today"
~Sabaton "Primo Victoria"
Napisany 24 sierpnia 2013 - 09:39
Napisany 24 sierpnia 2013 - 09:49
Dzięki Ci jeszcze raz!
Cd. podróbek to w na Floriańskiej jak się idzie, to są "sklepiki" z naszywkami i przypinkami. Tam na 50% są podróby, ale głowy sobie uciąć nie dam, bo oryginalnej naszywki nigdy w rękach nie miałam.
"History's written today"
~Sabaton "Primo Victoria"
Napisany 24 sierpnia 2013 - 11:21
no cóż... http://allegro.pl/14...3489577682.html bez komentarza, trzeba po prostu coś z tym zrobić
zgłosiłem na allegro naruszenie zasad sprzedaży ( produkt nieoryginalny )
Napisany 30 sierpnia 2013 - 11:22
http://allegro.pl/14...3489604805.html
Ej no..jak ordynarnie podrobiona koszulka...;/ ta niby naklejka wygląda paskudnie;/
Także otagowane jednym lub więcej z tych słów kluczowych: merchandise, piractwo
Sabaton →
Ogólnie o Sabaton →
Nowe wzory koszulekRozpoczęte przez Stoow , 23 maj 2013 ![]() |
|
![]()
|
0 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników