.
Witajcie!
Zapraszamy do rejestracji na naszym forum Pomocny będzie dla Was Przewodnik dla nowych użytkowników. Bawcie się dobrze!
Megadeth
Napisany 25 lutego 2013 - 10:58
wszystko co dobre z Metalliki, bez żadnej jej słabości. Big 4: SLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAYERRRRRRRRR > MegadetH>>>>>>>Anthrax >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>piwo z biedronki>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>(^n)>>>MetallicA
rzekłem
#14 Guest_Inkwi_*
Napisany 18 marca 2013 - 09:25
Lubię Megadeth, ale tylko stare albumy, z Risk, trzy utwory, Countdown`a, zaledwie jeden. Te lata mi nie podchodzą, reaktywacja z albumem The World Needs a Hero się nie udała, późniejsze albumy są spoko. Genialne kompozycje, genialne riffy. Cud, miód jak dla mnie
Czy wy też na jednej ze składanek hitów "the best" wydanych przez Megadeth, gdzie jest utwór Peace Sells, na końcu płyty, ma 9 minut i jest remixem wszystkich utworów z tej składanki? Macie coś takiego? Czy to ja coś pobrałem feralnego. (jestem piratem, arr)
Napisany 07 lipca 2013 - 04:00
Tak ja miałem podobnie jak @Cieniu tyle że ja usłyszałem "Tornado of Souls" strasznie mi się spodobał. Dave jest świetnym gitarzystą wg mnie jest na 2 miejscu najlepszych gitarzystów świata (pierwszym jest Slash) . Dziś gdy słucham Megadeth już kilka miesięcy mogę śmiało stwierdzić że to jeden z moich ulubionych zespołów
Także otagowane jednym lub więcej z tych słów kluczowych: megadeth, dave mustaine, heavy, thrash, metal, wielka czwórka, big four, metallica, rust in peace, peace sells
Muzyka →
Zespoły →
AvatarRozpoczęte przez Nina , 12 mar 2023 avatar, metal, melodic death i 2 więcej... |
|
|
||
Muzyka →
Koncerty →
Metallica, 21.08.2019, WarszawaRozpoczęte przez Nina , 25 wrz 2018 metallica |
|
|
||
Muzyka →
Ogólnie →
Cover "Szarej Piechoty" inspirując się Sabatonem!Rozpoczęte przez blizzardozz98 , 06 maj 2017 sabaton, style, music, muzyka i 5 więcej... |
|
|
||
Muzyka →
Koncerty →
Metallica, 28.04.2018, KrakówRozpoczęte przez Nina , 24 mar 2017 metallica, koncert |
|
|
||
Muzyka →
Koncerty →
Amon Amarth + Grand Magus, Warszawa - 09.12.2016Rozpoczęte przez Nina , 16 lis 2016 amon amarth, grand magus, szwecja i 4 więcej... |
|
|
0 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników