Kiedyś mieliśmy Pancernych z Lublina, teraz już niesytety nie mamy Ogółem wydaje mi się, że na forum mamy niedobór reprezentacji ludzi wschodu. Chyba, że Warszawę liczyć jako wschód, to od razu statystyki się trochę poprawiają
Witajcie!
Zapraszamy do rejestracji na naszym forum Pomocny będzie dla Was Przewodnik dla nowych użytkowników. Bawcie się dobrze!

Sabaton + Babymetal + Lordi - 09.05.2023 - Łódź
Rozpoczęte przez
Nina
, lut 28 2023 10:07
sabaton koncert lordi bebymetal
27 odpowiedzi na ten temat
Napisany 04 maja 2023 - 08:33
I'm a victim of self-created brain defect - InLegend
Napisany 11 maja 2023 - 09:49
Powiem jednym słowem że było "ZAJEKU**ABIŚCIE". Setlista super!!! Nie było 40:1 i Uprising co było mega zaskoczeniem i to jak dla mnie pozytywnym! Lordi super, powinni grać jako drudzy, stricte przed Sabatonem. Baby Metal? Panie(każdej bym sie oświadczył🥰) się starały, temu nie można zaprzeczyć, kreacje miały spoko i choreografie też, no ale to nie dla mnie, za bardzo piskliwe i miały beznadziejne nagłośnienieI jak wrażenia po koncercie? Dobra setlista? Jak supporty, dały radę?
Wysłane z mojego SM-A325F przy użyciu Tapatalka
Napisany 15 maja 2023 - 11:43
Są zdjęcia od vSpectrum! Podrzucam link: https://vspectrum.bl...ours-atlas.html
I'm a victim of self-created brain defect - InLegend
Dodaj odpowiedź

Także otagowane jednym lub więcej z tych słów kluczowych: sabaton, koncert, lordi, bebymetal
Sabaton →
W trasie →
Sabaton Cruise 2022Rozpoczęte przez Nina , 03 paź 2022 ![]() |
|
![]()
|
||
Muzyka →
Koncerty →
Swedish House Mafia - 21.10.2022 - Tauron Arena, KrakówRozpoczęte przez Tequilla , 29 paź 2021 ![]() |
|
![]()
|
||
Sabaton →
W trasie →
The Tour To End All Tours →
Sabaton + Avatar, NK - Kraków 23.08.2022Rozpoczęte przez Nina , 18 wrz 2021 ![]() |
|
![]()
|
||
Sabaton →
W trasie →
The Tour To End All Tours →
Sabaton, The Hu, Lordi - Kraków 04.04.2022 - wspólny noclegRozpoczęte przez Tequilla , 18 wrz 2021 ![]() |
|
![]()
|
||
Sabaton →
Ogólnie o Sabaton →
Nowy album w 2022 roku!Rozpoczęte przez Nina , 03 sty 2021 ![]() |
|
![]()
|
0 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników