Eee no, niezle. Nie jestem wielkim milosnikiem ballad ale za to bardzo cenie sobie covery i musze powiedziec, ze fajnie wyszlo xD z angielskich kiksow podobalo mi sie "alles" zamiast "elajs" xD
_________________ In Soviet Russia asses take ninjas.
Posłuchać można. Jestem ciekaw czy chłopaki to słyszeli?
_________________ Po czterdziestce człowiek ma trochę z osła trochę z lwa.
"Okrucieństwo zawładnęło ludzkim sercem. Każdy wypełnia zadanie, zabijając przerażonego człowieka. Mimo to ludzkie serce wciąż jest głodne"
Mi się to kojarzy z takim żeńsko - dziecięcym, dwuosobowym chórkiem, który w podobny sposób wykonywał różne pieśni religijne na niedzielnej mszy dla najmłodszych, ileś tam lat temu w mojej bydgoskiej parafii... Nie mogę się pozbyć irytującego wrażenia, że nad tym coverem też czuwała jakaś nawiedzona katechetka.
_________________ There is no system but GNU, and Linux is one of its kernels.
Posłuchać można. Jestem ciekaw czy chłopaki to słyszeli?
słyszeli
imho do posłuchania i ciekawa sprawa, że ktoś poszedł w tak odmiennym kierunku, ale pod koniec już mi się oczy kleiły i mało brakowało, a bym zrobiła epickie ba-boom na klawiaturę.
Poległem po 1.15. Faktycznie, zabrzmiało to jak piosenka oazowa, po drugie wymowę panny mają gorszą niż J. Broden i ja razem wzięci, po trzecie po prostu heblują i to momentami tak, że mi fletchery w zębach pękają. Tragedia.
_________________ Bitwa o Wiznę trwała dni 6!
Ostatnio zmieniony przez Virt 10 Czerwiec 2010, 14:18, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum