_________________ Po czterdziestce człowiek ma trochę z osła trochę z lwa.
"Okrucieństwo zawładnęło ludzkim sercem. Każdy wypełnia zadanie, zabijając przerażonego człowieka. Mimo to ludzkie serce wciąż jest głodne"
Ja chyba ,mam przesiadke w Tczewie , jezeli sie nie myle . Czyli Chojnice - Tczew , Tczew - Malbork. Jezeli mnie wiedza nie myli , musze jeszcze sprawdzic połaczenia.
FantasySpirit Dokładnie tak będzie. Jak będziesz przejeżdżał przez Starogard GD to pozdrów moje rodzinne miasto. Do zobaczenia w Marienborgu.
_________________ Po czterdziestce człowiek ma trochę z osła trochę z lwa.
"Okrucieństwo zawładnęło ludzkim sercem. Każdy wypełnia zadanie, zabijając przerażonego człowieka. Mimo to ludzkie serce wciąż jest głodne"
Ma ktoś może namiary na sprawdzone tanie noclegi w Malborku? Fajnie by było po koncercie popiwkować jeszcze a nie zapierniczać autem do domu .
Z góry dzięki.
Zdefiniujcie pojęcie "tanio" W zeszłym roku nocowałem w "Gościńcu pod Markizami" - 90 PLN za pokój na dwie osoby, 10 minut pieszo do zamku, warunki lokalowe bardzo znośne. Łapie się to w kategorię "tani nocleg"?
W ogóle warto szukać po zachodniej stronie Nogatu (zamek jest po wschodniej), tam jest duże osiedle domków jednorodzinnych, z czego w co drugim można wynająć pokój.
_________________ There is no system but GNU, and Linux is one of its kernels.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum